Tehnologie

ECHIPAMENT DE TOP
 

Pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologică, echipamentele noastre s-au schimbat de-a lungul anilor și ne-au ajutat să susținem angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate și produse superioare pentru clienți. Echipamentul pe care îl folosim este următorul:  • Linie de tăiere Primultini Italia achiziționată în 2014, probabil cel mai bun tăietor de bușteni din Europa; capacitate lunară de 2000 de metri cubi de bușteni / program de luni până vineri în 2 schimburi de la 7 la 23;

  • Uscătoare Baschild Italia - există 8 uscătoare de ultimă generație, cu o capacitate totală de uscare de 1200 de metri cubi de cherestea - o încărcătură;

  • Aburitoare   Baschild   Italia - sunt instalate în septembrie 2018 și au o capacitate de 60 de metri cubi - o încărcătură;

  • Aburitor bușteni Baschild - instalat în noiembrie 2018 este folosit pentru dezghețarea bușteanului înainte de tăiere în timpul temperaturilor scăzute de iarnă - capacitate 50 metri cubi;

  • Linia de sortare cherestea Paul Germania;

  • Multi lamă circulară Paul Germania;

  • Linie de taiere / ambalare a deșeurilor Pezzolato Italia;

  • Cazan de 5 MW - Topling Bosnia-Herțegovina;

  • Linia de deșeuri de lemn Kenobi Ungaria - amestecat cu rumegușul rezultat, asigură combustibil cazanului;


Haty continuă să-și extindă fabricile și birourile pentru a ține pasul cu cererea crescândă pentru produsele sale de produse de fag, care sunt acum largi, angajând muncitori calificați în locuri de muncă care îmbină meșteșugul tradițional cu tehnologia avansată.
Image

La Haty, obiectivul nostru principal este de a furniza timpi de producție standard în industrie la prețuri competitive, asigurând o calitate impecabilă. Calitatea și fiabilitatea sunt pietrele de temelie ale relațiilor noastre puternice cu clienții.

Produsele noastre vizează cea mai bună calitate. Întotdeauna facem tot posibilul pentru a oferi o soluție adaptată pentru fiecare dintre clienții noștri.

Este un produs foarte apreciat și căutat pe piața globală exigentă. Produsele noastre din lemn sunt realizate din lemn de fag 100% românesc.


Lemnul de fag este un material potrivit pentru o gamă largă de utilizări finale industriale, caracteristicile sale făcându-l de asemenea potrivit pentru utilizarea în designul interior și fabricarea mobilei.
 
AVEM O TRADIȚIE VECHE DE UTILIZARE A CELOR MAI BUNE TEHNOLOGII PENTRU PROTEJAREA ȘI CONSERVAREA RESURSELOR ENERGETICE ȘI NATURALE PRIN PROMOVAREA PRACTICILOR DE AFACERI PENTRU BENEFICIUL TUTUROR CLIENȚILOR CARE DEPIND DE NOI, ACUM, DAR ȘI ÎN VIITOR.